Rapport från Björklunda

Rapport från Björklunda

nov 25

Rapport från Björklunda och Diana Esklund.

”Först vill jag tacka er alla för att ni har visat hänsyn till våra boenden och låtit de få landa i lugn och ro. Nu har det gått en vecka och jag upplever att det är ganska lugnt. Alla mår förstås inte bra, men det är under kontroll.

I förrgår hade vi, som jag skrev tidigare leksaksutdelning. Vi fick så enormt mycket leksaker så det räcker till ett par omgångar till. Om det är något som jag kan tro skulle tas emot med glädje så är det spel för de lite äldre barnen, företrädesvis spel som de känner igen som Domino och Back gammon.
Igår fick vi hjälp av Röda korset med att dela ut kläder. De allra flesta blev väldigt glada, några lite besvikna för, visserligen fanns det kläder i massor men inte alltid rätta storlekar. Vi kommer att ha en ny utdelning på fredag.

Och på lördag har ni bjudit in till välkomstfest. Det tas säkert emot med glädje och jag önskar er allt gott med den.

Jag har inte haft tid att ta kontakt med Trafikverket angående skyltar med information om mörkret etc. Jag ska försöka hinna det i morgon.

Och så hör ni, alla vet att alla vill väl. Ibland ”hör” man saker. Om någon vill veta något, kontakta mig är ni snälla. Det skulle vara så synd om rykten går i omlopp som inte är sanna. Ni kan gärna tipsa andra som inte går in på den här sidan att jag finns till för att svara på frågor.

Återigen, tack alla för er hänsyn, er omtanke och ert engagemang för våra Asylsökande på Björklunda. Som vanligt, Sudret är bäst!”