Boken om Storsudret kommer till Vårskriket

Boken om Storsudret kommer till Vårskriket

apr 28

Om allt går som det skall kommer boken ”Ett solvarv på Storsudret” att bli klar till Vårskriket den 16 maj. Det officiella boksläppet äger rum på biblioteket i Burgsvik kl. 10-14. Förvissa Dig om ett exemplar genom att beställa den redan nu. Det gör Du genom att sätta in 185 kronor på Heligholms bankgiro 781-3140. Sedan kan Du hämta boken på biblioteket den 16 maj eller senare när det passar. Vill Du ha boken hemsänd betalar Du 240 kronor till samma bankgiro och meddelar samtidigt Sören Larsson via e-post till vilken adress boken skall sändas – larsson.tybble@telia.com  Boken är på cirka 160 sidor, rikt illustrerad och innehåller cirka 30 artiklar skrivna av ett 20-tal olika författare. Många av Storsudrets deltidsboende kända författare har medverkat liksom en rad lokala förmågor. Boken är ett måste för alla storsudergutar och en lämplig present till vänner och bekanta från andra trakter i och utanför landets gränser.