Massiv kritik mot Storsudrets Nyheter

Massiv kritik mot Storsudrets Nyheter

apr 25

Massiv kritik riktas nu mot Storsudrets Nyheter efter notisen om ”staketet” vid Tottes Täppu. Att kalla en trodertun för ett staket är naturligtvis jämförbart med ett helgerån. Och kritiken har inte låtit vänta på sig. Den har varit massiv. Men om sanningen skall fram består dock kritikstormen endast av en, säger en person, men inte vem som helst utan av en som kan få en ljum vårvind att kännas som en tornado. Samtidigt är redaktören övertygad om att många läsare gnisslade tänder när de läste om ”staketet”, men att de av ren finkänslighet valt att nöja sig med gnissel. Redaktören krälar i stoftet, överväger att emigrera och vet inte hur denna pinsamma fadäs skall kunna rättas till. Det hjälper föga att påpeka att trodertun understundom även kallas för bandtun eller gotlandstun. Det hjälper inte heller med en så kallad pudel och hur skulle den i så fall se ut. Redaktören måste därför ställa sin plats till förfogande. Åtminstone några dagar.