Smak för trädgård

Smak för trädgård

mar 25

Under våren och sommaren anordnar de duktiga trädgårdsmästarna vid Vamlingbo prästgård ett antal föreläsningar om trädgård och mat. De har bjudit in ett stort antal intressanta föreläsare, bland andra Lars Krantz, Wij Trädgård i Ockelbo, Maj-Lis Pettersson, välkänd från ”Odla med P1, och Helena Rosenlöf, trädgårdsexpert i SvTs ”Gomorron Sverige”. Första föreläsningen ges den 26 april kl. 14 och sedan följer ytterligare fem. Den sista ges den 16 augusti. Antalet platser är begränsat  så det gäller att anmäla sig snabbt. Det gör man på adressen  tradgarden@larsjonsson.se  och på den adressen kan man också ställa frågor om föreläsningarna. De flesta föreläsningarna kostar 150 kronor inkl  kaffe och bulle i trädgården.  En av föreläsningarna, som egentligen är två, nämligen 24 och 25 juli, kostar 550 kronor, men då ingår också grillbuffé båda dagarna. Det är kocken och författaren Jonas Borssén som både berättar och grillar.