Nu kan alla bli delägare i Burgsviks hamn

Nu kan alla bli delägare i Burgsviks hamn

sep 18

Sedan Burgsviken Utveckling AB förvärvat hamnen i Burgsvik har bolaget beslutat genomföra en nyemission som ger alla, privatpersoner, föreningar och företag, möjlighet att bli delägare i bolaget. Nyemissionen har påbörjats och pågår till Julafton 2018. En aktie kostar 100 kronor. Den som vill stödja utvecklingen av hamnen genom att bli aktieägare skall ta kontakt med Jan Larsson, Simunde, Vamlingbo, tel. 076-1480200, eller med Håkan Ahlsten på Grå Gåsen, tel. 0498-498490 eller 070-5216091. Planerna för hamnområdet ser minst sagt mycket spännande och attraktiva ut och kommer, om de kan realiseras, att innebära ett rejält ”lyft” för Burgsvik och hela Storsudret. Planerna presenteras närmare vid ett informationsmöte måndagen den 24 september kl. 19.00 i Strandkyrkan i Burgsvik dit alla är välkomna. Delägare i Burgsviken Utveckling AB är idag Forum Östersjön, Hoburgs Näringslivs Intresseförening, Bastuföreningen, Hamnföreningen, Larssons Vind och Marin, Stenfabriken, Burgsviks Camping och Alm Equitity (ägare till Guldkaggen). Alla dessa äger idag 80 aktier vardera. Till sist. En blomma till Erik Larsson och alla hans cirka 50 medarbetare som gjorde en kulturhistorisk insats genom att restaurera lambgiften vid Hundlausar och förse den med ett agtak som överträffar det mesta.