Bottarvefesten en upplevelse utöver det vanliga tack vare alla ideella insatser

Bottarvefesten en upplevelse utöver det vanliga tack vare alla ideella insatser

jul 08

För redaktören var dagens Bottarvefest, liksom alla andra fester vid Bottarve, på nytt en påminnelse om att det finns så många som beredvilligt ställer upp helt ideellt till glädje för så många. Parkeringsvakter, biljettförsäljare, alla glada i köken, i disken och i smedjan. Alla strålande skådespelare och alla som håller ordning på insläppen. Ber om ursäkt om jag har glömt några. Alla dessa ideella insatser är verkligen något att glädjas åt och något som vi har all anledning att värna om för att få behålla ett gott samhälle. Och Storsudret är ett gott samhälle. Slutligen vill jag tillägga att visst var det en upplevelse att få se Nils-Henrik Karlsson som kyrkoherde Österberg i teaterladan och alla andra som med stor inlevelse medverkade till att levandegöra hembygdsföreningens hundra år.