Nya Hoburgshallen ett verkligt lyft

Nya Hoburgshallen ett verkligt lyft

jun 21

Det är en fröjd att komma in i den nya Hoburgshallen. Välkomnande och gott om utrymme och nu med hela tre kassor. Nu har också parkeringen på sydsidan blivit klar och asfalterad. Vi gratulerar Barbro och Dag Hoffman och alla deras glada och hjälpsamma medarbetare. Det har onekligen varit en lång och besvärlig resa med många stötestenar. Vi får hoppas att även de ekonomiska stötestenarna så småningom reds ut utan att det drabbar Hoburgshallen. Och så hoppas vi att Dag gör allt han kan för att stå emot eländet med handelns egna märkesvaror. Ett otyg som skapar enfald i stället för mångfald, som omöjliggör spårbarhet och som slår ut många mindre och medelstora leverantörer. När det finns möjlighet att välja skall man till varje pris undvika varor som det står ICA på och det gäller naturligtvis även egna märkesvaror när man besöker butiker som ingår i andra kedjor. Till sist. Låt oss nu visa vår uppskattning av den nya Hoburgshallen genom att vara så köptrogna som det bara går.