Successivt öppnande av Hoburgshallens tillbyggnad

Successivt öppnande av Hoburgshallens tillbyggnad

maj 03

Det ser mycket tilltalande ut inne i Hoburgshallens tillbyggnad där nu allt fler varor fyller de nya hyllorna. Bland annat har mejeriprodukterna flyttats till tillbyggnaden. Men den nya entrén har ännu inte kunnat tas i bruk och först om någon vecka räknar Dag Hoffman med att kunna flytta kassorna och i bästa fall ta den nya entrén i bruk. Tillbyggnaden har dessvärre kantats av förseningar och nu har dessutom ekonomiska problem hos ett byggföretag lett till att ett annat byggföretag som är underentreprenör tills vidare lagt ner arbetet i avvaktan på att få betalt för sitt arbete. Men Dag Hoffman och hans vänliga och hjälpsamma medarbetare har inte gett upp utan gör i stället jobbet själva för att allt skall bli klart innan sommaren. Vi önskar dem lycka till och ser fram emot när allt blir klart.