Alltid något

Alltid något

Nov 12

Förr i tiden när riksväg 45 inte gick utanför utan i stället rakt igenom landskapet Dalslands enda lilla stad, Åmål, skojade Åmåls-borna med sig själva genom att vid utfarten både mot norr och mot söder hälsa bilisterna välkomna åter med orden ”Alltid något”. Det kan man säga även om gårdagens jakt med Vamlingbo- Hamra-Sundre jaktklubb. Det blev nämligen en rådjursbock. Jakten inleddes i någorlunda hyggligt väder, men efter ett tag kom det alltmer regn och en blåst som närmade sig stormstyrka. Det viktigaste hanns vädret till trots också med, nämligen varm korv med bröd, ketchup, senap och bostongurka samt mer eller mindre sanna jakthistorier. Alltid något kan man dock inte säga om höstens nederbörd. Den har tvärtom varit synnerligen riklig och nu borde det rinna till i brunnarna till glädje för många.