Hamra kapell spelar på Engelen i Stockholm

Hamra kapell spelar på Engelen i Stockholm

Sep 05

Nyheterna publicerar sedan i försomras inte längre några aktiviteter, men vi gör ett undantag med tanke på alla sommargotlänningar från Stockholms-trakten som redan längtar tillbaks till Storsudret. På torsdag den 7 och fredag den 8 september går det nämligen att få lite Storsuder-känsla på anrika restaurang Engelen vid Kornhamnstorg i Gamla Sta´n i Stockholm. Där spelar nämligen Hamra Kapell med Göran Ringbom, Torbjörn Lindgren, Björn Ullberger och Jannis Nilsson. Från cirka kl. 21. På söndag den 10 september går det också att lyssna till Göran Ringbom som sjunger och spelar visor tillsammans med Bernt Törnblom. För alla som inte befinner sig i Stockholm utan på Storsudret rekommenderas ett besök i morgon onsdag i församlinghemmet i Öja. Där är det onsdagskafé kl. 14 och då kommer Svenrobert Lundquist, som alltid är lika fascinerande att lyssna till, att tala över temat ”Mitt intresse för medeltiden”.