Lyckad välkomstfest

Lyckad välkomstfest

nov 30

Välkomstfesten i lördags i Vamlingbo bygdegård för de asylsökande på Björklunda blev mycket lyckad. Gott och både folk, bullar och kakor och en mycket god stämning. Många kontakter knöts också.

Julkonsert med Allmänna Sången

Julkonsert med Allmänna Sången

nov 30

Lördagen den 5 december kl. 16 ger Allmänna Sången en julkonsert i Vamlingbo kyrka. Presentatör är välkända Eva Sjöstrand.

Nedfallna träd och strömavbrott

Nedfallna träd och strömavbrott

nov 30

Stormen Gorm ställde till det ordentligt på Storsudret. Mängder av nedblåsta träd och omfattande strömavbrott och idag på måndag eftermiddag har alla ännu inte fått tillbaks strömmen. Några omfattande skador på byggnader har dock inte rapporterats.

Rapport från Björklunda

Rapport från Björklunda

nov 25

Rapport från Björklunda och Diana Esklund. ”Först vill jag tacka er alla för att ni har visat hänsyn till våra boenden och låtit de få landa i lugn och ro. Nu har det gått en vecka och jag upplever att det är ganska lugnt. Alla mår förstås inte bra, men det är under kontroll. I förrgår hade vi, som jag skrev tidigare leksaksutdelning. Vi fick så enormt mycket leksaker så det räcker till...

Lars Jonsson i TV

Lars Jonsson i TV

nov 25

Enligt uppgift som redaktören inte kunnat få bekräftat kommer Lars Jonsson att medverka i TV1:s program Go´kväll kl. 18.45 i morgon, torsdag, kväll.

Fler insatser behövs för flyktingarna

Fler insatser behövs för flyktingarna

nov 24

Inför välkomstfesten i Vamlingbo bygdegård behövs det fler som kan hjälpa till med transporterna. Och några som kan baka och några som kan hjälpa till med att ställa i ordning före och efter. Anmäl Dig via SMS eller via e-post till Eva Hållsten, eva@stockvike.com  , eller på 0739072680. De sommargotlänningar som hört av sig och som vill bidra ekonomiskt till de ideella insatser som planeras kan...